Sail-in parade beleven bij het Mandelahuisje? Wij geven 2 duotickets weg!

Op het zuidelijkste puntje aan het IJ van Amsterdam-Noord de Sail-in Parade meemaken? Dat kan! Bij het Mandelahuisje op de kop van de Sixhaven heb je het mooiste uitzicht op de intocht van alle schepen die meedoen aan SAIL 2015. Je hoort de kanonnen knallen en ziet de schepen één voor één binnenkomen. Wij geven twee duotickets weg, zodat je verzekerd bent van een hele mooie plek!

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij dit moet meemaken vanaf deze plek! Maandag om 17:00 uur maken we de winnaars bekend!

ij

Op woensdag 19 augustus is het Zomerterras van Herberg Het Mandelahuisje misschien wel de allerbeste plek van heel Amsterdam om tussen 11.00 uur en 19.00 uur naar de grote, met veel bombarie binnenvarende, tall-ships te kijken. Alleen daar varen ze zo vlak voor je neus. En ondertussen krijg je een een gezellige boeren picknick-lunch.

Een plekje reserveer je al voor 50 Euro. Kinderen, Stadspas en noorderlingen in bezit van een huisvuilpas krijgen 5 Euro korting. De boeren picknick-lunch is inbegrepen. Wil jij er sowieso bij zijn? Kom dan snel naar de bar van het Mandelahuisje. Er zijn maar 250 plekken! Voor 15 Euro extra kun je ook een voucher krijgen voor een barbecue-maaltijd, die vanaf 18.30 uur wordt aangeboden.

Reacties


ilovenoord