Wachten in de rij om te wonen in Noord, de zelfbouwkavels zijn hot in Buiksloterham!

De nieuwe wachtrij voor de zelfbouwkavels in de Buiksloterham is nu al begonnen. Op de terugweg gisteravond naar mijn huis zag ik ze in de berm staan. Verleden jaar stonden Anne van Abkoude en Branko Vlamings al 10 dagen in de rij , toen waren ze nummer twee op de wachtlijst voor de kavels 3 in Buiksloterham.

Anne en Branko hebben hier maar liefst een heel jaar op gewacht. Ze bezochten gisteravond de informatie markt in de hoop op de bekendmaking van de bouwmarktlocatie. Echter wethouder Ivens gaf geen nog geen definitieve informatie en ook weer erg weinig kavels aan de zelfbouwers. Wat nu?

kavel-01

Toch hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en gokten op Noord en Buiksloterham, aangezien daar de meeste kavels te koop komen. En de parkeerplaats bij Undercurrent leek volgens hen logisch, veel ruimte en de faciliteiten van het Citycamp. Ze bleken goed te staan vandaag toen het officieel bekend werd. Gefeliciteerd!

We worden buren (ik heb zelf ook een kavel), gezellig.  Een nummer 1 positie is een hele goede uitgangspositie voor nog zes weken in de rij. Daarom heb ik een welkomst tasje van ilovenoord voor ze samengesteld en gevuld met een noodrantsoen. Welkom in Stadsdeel Amsterdam-Noord en alvast  een goede tweede nacht in Buiksloterham.

Er zijn nog 45 dagen te gaan …. we houden jullie op de hoogte!

door: Frank Alsema

 

 

Reacties


ilovenoord