Driving North – 3e Editie DRIVE-IN CINEMA // 1-11 oktober

Voor de derde keer organiseert Outdoor Cinema een openluchtbioscoop waar je met je eigen auto naartoe kan: Driving North. Tussen de campercamping en Undercurrent parkeer je je bolide. Gooi je die stoel naar achter. Plant je je voetjes op het dashboard. Stem je de radio af op het juiste kanaal. Doof je je lichten en droom je weg bij je favoriete film. Die kans heb je van 1 t/m 11 oktober. Voor kids is er zelfs een eigen programma: Garagemini.

Oldtimers, lease -auto’s, brakke barrels, klusbusjes, alles wat rijdt is welkom. Er is per avond ruimte voor 100 auto’s .Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Geen auto of auto radio? Geen probleem: dan zak je onderuit in de carpartlounge of wellicht in een limo of dubbel-dekbus en krijg je een koptelefoon te leen.

Programma

Het programma is helemaal rond. Elf dagen, elke dag een andere film. Van klassiekers als Easy Rider (oh jee, dat is lang geleden!), Cry Baby, Priscilla: Queen of the Desert tot de eigenzinnige Ex-Machina die dit jaar veel stof deed opwaaien… Waar ga jij naartoe?

driving-north-01

Food and Drinks

Ruim voordat de film start (dat is rond 20:30) zijn Driving North- bezoekers al van harte welkom: Het terrein is geopend vanaf 17:00 en er is lekkere muziek, ijskoude en hartverwarmende drankjes (uiteraard alcoholvrij voor de BOB), marshmallows bij een kampvuur, een rokende BBQ en good old American drive in food met een Hollands sausje: een variatie aan heerlijke burgers en hotdogs van authentieke Amsterdamse hofleveranciers.

Garagemini

In samenwerking met Hotmamahot, De Taartrovers en Cinekid komt er voor de kleintjes en kleiner een kinderprogramma tot stand. Auto’s bouwen voor de kids pit stop en vanuit zelfgebouwde voertuig film kijken in de kindertent in de zaterdag en zondagen 3, 4, 10 en 11 oktober. De tijden en filmtitels worden nog bekend gemaakt. Meer info op Driving North

 

Reacties


ilovenoord