MasterPeace in Concert & Boeklancering ‘Be A Nelson’ // 20 september

Dit jaar wordt de editie van MasterPeace in Concert georganiseerd op zondag 20 september 2015 in de Concertzaal van de Tolhuistuin. MasterPeace is een wereldwijk netwerk van talenten die streven naar een duurzame samenleving met minder gewapende conflicten. Oprichter is Ilco van der Linde, die we kennen van Herberg het Mandelahuisje! Op het concert is ook de boeklancering van zijn boek ‘Be A Nelson’. Wij mogen twee vrijkaarten voor dit unieke concert & twee boeken weggeven!

MasterPeace in Concert

In een vier uur durend programma zullen tientallen artiesten de oproep van MasterPeace kracht bijzetten: Van Velzen & band, Rilan & the Bombardiers, Karsu, Neema Ntalel (Kenia), De Nachtdienst, Gil Semedo, Rabasa (Kaapverdië) en Leonie Meijer. Rapper Diggy Dex tekent voor een speciale opening, dans komt van de Kids van Amsterdam Oost en Sylvana Simons zal de presentatie verzorgen.

masterpeace-01

Wil je kans maken op een vrijkaartje en het boek? Stuur een mailtje naar: danielle@lemniscaat.nl. Op zaterdag de 20e hoor je dan of je gewonnen hebt. Kan je niet wachten en moet je erbij zijn koop dan een kaartje voor € 15,-

Be a Nelson

Tijdens het concert wordt ook het ‘Be a Nelson’ boek van MasterPeace founder Ilco van der Linde gepresenteerd. In samenwerking met een tiental journalisten is het ‘Be a Nelson’ boek geschreven. Be a Nelson is het levensverhaal van Ilco van der Linde, initiatiefnemer van MasterPeace, dance4life en Bevrijdingspop – een boek met vele anekdotes, ups & downs en lessons learned over zijn campagnes van de afgelopen 35 jaar. Hoe zijn deze alom bekende initiatieven begonnen en opgebouwd? Welke visie schuilt erachter? Daarnaast bevat het boek 23 portretten van change-makers uit de hele wereld, met grote en kleine daden, bekend en onbekend. Het boek biedt daarmee hoop, zicht op verandering en inspiratie om zelf de mouwen op te stropen: idealisme werkt!

 

 

Reacties


ilovenoord