Noord is groen en groen is goed; Open dag Noordoogst // 5 september

Noordoogst? Even nadenken … Stroop? Brouwerij de Vriendschap? Toko Tante Lies? Juist ja: Noordoogst! Het is natuurlijk even zoeken met je navigatie, maar je komt er wel. EnĀ  als je eenmaal de buitengewone varkens hoort knorren in de verte, de milde bierbrouwlucht vanuit de brouwerij in je neus opwelt en je opeens zin krijgt in die pannenkoek, komt alles samen op Noordoogst.

Op zaterdag 5 september is er een Open Dag van 14:00 uur tot 21:00 uur. Er zijn rondleidingen, een markt, kinderactiviteiten, live muziek en je kan je eigen hut bouwen. Hapjes en drankjes natuurlijk volop aanwezig! Toegang is gratis, Meteorenweg 27.

open-dag-noordoogst-01

NoordOogst is een plek waar de betekenis van voedsel in de stad bijzondere waarde krijgt door het realiseren van kleinschalige, duurzame stadlandbouw. Overal om ons heen zien we allerlei nieuwe initiatieven ontstaan, zoals winkelen bij de boer, gezonde cateraars, doe het zelf moestuinen. We lijken allemaal de grip op ons eten terug te willen. Noord Oogst is de plek waar dit kan. De plek waar wij zelf duurzaam met voedsel bezig zijn, niet alleen door zelf op een ecologisch verantwoorde manier voedsel te produceren, maar ook om mensen te inspireren om bewust met eten om te gaan. Wij laten zien dat kleinschalig produceren, zowel commercieel en economisch aantrekkelijk kan zijn en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord.

 

Reacties


ilovenoord