Vaar jij mee op ‘The Vanishing Ferry’ van ilovenoord tijdens 24H Noord?

Amsterdam-Noord is de hekkensluiter in de rij van de 24H marathon die iamsterdam organiseert. Op 24 – 25 oktober is het onze beurt in #ilovenoord. En deze datum is legendarisch! De klok gaat een uur terug en de 24 uur worden er opeens 25. Een magic lost hour … en dat gaan wij (nog een keer) met jullie beleven!

In de nacht van 24 op 25 oktober kapen we een pont in het magic hour en floaten we rond en dobberen over het IJ, mijmerend in een onbekend en (on)bestaand uur.. wellicht varen we ook onbekende wateren tegemoet, horen we verhalen in dichte mist en verdrinken in muzikale poëzie … moet je de veerman betalen?

ilovenoord The Vanishing Ferry t-shirt

ilovenoord The Vanishing Ferry t-shirt

Vanaf 22:00 uur begint het feestje in The Rolling Rock, dat doorgaat tot in de late uurtjes. We hebben een supertoffe DJ op het oog die de muziekjes komt draaien. Wie dat is, houden we nog even geheim. Om 03:00 uur gaan we varen met het Distelwegveer. Als we terugkomen kan iedereen nog lekker door dansen tot 05:00 uur. Er zijn 200 kaarten beschikbaar voor dit unieke event!

Voor 50 passagiers maken we een limited edition ilovenoord t-shirt. Dus wil je er daar een van bemachtigen, koop je ticket dan snel! Op=Op!

Wil je alleen naar het feest, dat kan ook. Dan neem je een kaartje van 5 euro en kan je binnen bij de Rock (beperkt beschikbaar ook!).

Let even op welk ticket je koopt!

> Ferry Tickets van 10 euro zijn INCLUSIEF feest.
> De kaartjes van 5 euro ALLEEN voor het feest.

Tickets:


Reacties


ilovenoord