Wil jij naar het Medialab van Cinekid? Wij geven 10 kaarten weg!

Tijdens de herfstvakantie kunnen alle kinderen tussen de 3 en 14 jaar zich uitleven bij Cinekid: het Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival van Nederland. Met de allernieuwste games, media-installaties, meet & greets met grote sterren, optredens en natuurlijk premières van film- en televisievoorstellingen. Ook zijn er toffe masterclasses te volgen zoals leren acteren met de Spangas crew en het maken van documentaires.

Win vrijkaarten voor het MediaLab, de grootste interactieve, digitale speeltuin van de wereld! 1.200 m2 met de nieuwste games, apps en virtual reality belevenissen. Laat bijvoorbeeld zand magisch bewegen met een speciaal touchscreen, hang op de kop en bekijk de wereld door de VR-bril en navigeer jezelf door een magische diepzeewereld met behulp van je ademhaling. In het MediaLab is ook ruimte voor puzzelen, programmeren en pielen met de nieuwste apps en zijn er vette workshops om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen robot van rietjes en knutsel een animatiefilm of videoclip in elkaar!

Wil je ook naar het MediaLab van Cinekid?
Stuur een mail naar nieuws@ilovenoord.nl met onderwerp “Medialab Ja!” en maak kans op 2 vrijkaarten!

Cinekid vindt plaats van 17 t/m 23 oktober op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam en is tot en met 1 november ook op tour in bijna 40 andere steden in Nederland. Bekijk de locaties en het hele programma op www.cinekid.nl

cinekid2

Reacties


ilovenoord