Zet Stripfestival Oeverloos op de kaart! Crowdfund je mee?

Oeverloos is een nieuw stripfestival dat op 23, 24 en 25 oktober in Amsterdam-Noord zal plaatsvinden. De festival-onderdelen bestrijken een vijftiental locaties, met tentoonstellingen, muziek, workshops voor kinderen, een Rookgordijn-prijsvraag en een stripmarkt. Bindend element in deze stadsdeel-brede aanpak is de Stripkrant Noord, die volgt op eerdere edities die werden gemaakt voor Oost en West. Oplage: 20.000 exemplaren, die gratis worden verspreid. In de stripkrant staan geëngageerde beeldverhalen over heden en verleden van Amsterdam-Noord.

Om dit festival te financieren is er nog wat geld nodig. En daarbij kan jij helpen! Er zijn supermooie tegenprestaties met als de klap op de vuurpijl een waanzinnige tekening van 2 bij 1 meter van ons geliefde noord! Help jij mee? Op Voorjebuurt kan je bekijken wat de tegenprestaties zijn en hoeveel er nog nodig is!

Tegenprestatie bij €200: wallpaper van 1×2 meter. Ontwerper Pepijn Schermer.

Tegenprestatie bij €200: wallpaper van 1×2 meter. Ontwerper Pepijn Schermer.

Met de titel Oeverloos wordt aangeven dat niet alleen de populaire IJ-oevers aandacht van pers en publiek verdienen, maar zeker ook de buurten verderop. Stripfestival Oeverloos sluit aan bij het evenement 24H Noord op 24 en 25 oktober.

strip-01

Reacties


ilovenoord