Opendag Yogaschool Noord // 1 november

De herfst lijkt deze week in een klap overgegaan in de winter. De kou slaat hard toe. Verkrampt zit ik ’s ochtends op de fiets, natuurlijk zonder handschoenen. Voor mij een teken om weer een bezoek te brengen aan de Yogaschool.

Vorig jaar waren het nog nieuwelingen in Noord, maar ze hebben hard aan de weg getimmerd. Met gratis yogalessen op de Distelpont bijvoorbeeld. Briljante actie! Meerdere zalen nemen ze nu in in de oude school aan de Nachtegaalstraat. En dus een groter aanbod aan lessen. Naast Yoga en Pilates zie ik ook Mindfulness trainingen op het menu staan.

yoga2

De school loopt duidelijk goed. Leuk om te zien. Ze hebben zelfs een aparte, sfeervolle receptie-ruimte met nootjes en thee voor na een les hard werken. Die kan ik goed gebruiken, want na de power flow les van Robert merk ik zwaar dat ik een hele zomer niet geweest ben. Tijd voor een nieuwe strippenkaart.

Voor wie de Yogaschool nog niet kent. 1 november hebben ze een open dag met gratis lessen en gezonde hapjes en drankjes. Check www.yogaschoolnoord.nl voor de agenda.

yoga3

Reacties


ilovenoord