Reizigersarena GVB Veren // 4 november

Reis je regelmatig met een veerpont over het IJ? Dan wil het GVB  graag van je horen hoe je de reis ervaart. Wat vind je van de boten, de service, de bewegwijzering en wat gaat er naar je mening goed en/of kan er beter?

Praat mee in de arena
GVB Veren willen de reizigers graag persoonlijk spreken. Dat doen ze met enige regelmaat in een zogenaamde Reizigersarena. Dit is een leerzame, gezellige en nuttige ontmoeting tussen reizigers en GVB-medewerkers.
 Deze ontmoeting wordt een “arena” genoemd omdat alle deelnemers in een cirkelvormige opstelling zitten. Tijdens de arena worden er twee rondes vragen gesteld en is er één ronde waarin gezamenlijk (reizigers en GVB-ers) op verbeterpunten wordt ingegaan. De verkregen feedback wordt serieus ontvangen en waar mogelijk omgezet in actiepunten voor de organisatie.

Deze Reizigersarena vindt plaats op 4 november 2015 van 18:30 tot 21:30 uur. Als dank voor je bijdrage zijn er lekkere hapjes en drankjes en een onkostenvergoeding.

Aanmelden


Wil je meepraten en helpen bij het verbeteren van de service? Meld  je dan vóór 28 oktober aan door het aanmeldformulier in te vullen op www.gvb.nl/arena. Er  kunnen maximaal 10 reizigers deelnemen. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht. Meer informatie op www.gvb.nl/arena

Reacties


ilovenoord