Vijf tips voor 24H Noord // 24 & 25 oktober

24H Noord. We zijn er maar druk mee. De voorbereidingen van ons ilovenoord event ‘The Vanishing Ferry’ zijn in volle gang. Met een blik op het bomvolle programma van dit legendarisch weekend willen we jullie onze eigen tips natuurlijk niet onthouden. Hier komen ze!

1. Kuuroord de Ceuvel // zaterdag en zondag

kuur

Tijdens 24H transformeert De Ceuvel in een waar kuuroord. Om lichaam en geest optimaal te laten detoxen is werkelijk aan alles gedacht: van Ayurvedische massages en iriscopie tot handlezingen, edelsteenmassages, Kundalini yoga, meditatie en sauna sessies. Op het Wubbo Ockelsplein: Sauna, Hottub en Tent (neem je eigen handdoek mee).

2.Kinderatelier: Laat het gebouw zingen // zaterdag 12, 14 en 16:00 uur

Wat hebben kleuren en geluiden met elkaar gemeen? Wat voor klankkleur en ritme heeft een bruine baksteen? Jonge bezoekers van 24H Noord kunnen bij de IJ-kantine op de NDSM-werf terecht voor drie speciale interactieve workshops van een uur vol beeldende kunst, architectuur en muziek, verzorgd door kunstenaars Mirko Lazovic en Sterre Boerkamp van Noordje.

Maximaal 15 kinderen per uur
Minimumleeftijd: 6 t/m 13 jaar
Vooraf aanmelden: meedoen@noordje.nl ovv 24H IJ-kantine

3. Skatetour door Noord // zaterdag 13:00 – 15:00 uur

soul

Thisissoul is een gespecialiseerde skate shop opgericht door Ivo Vegter, skater in hart en nieren. Tijdens 24H deelt hij tijdens een workshop van een uur alle ins & outs van het stuntskate vak, waarna een skate tour door Noord volgt!

Vanaf 10 jaar
Vooraf aanmelden: ivo@thisissoul.nl

4. Let’s Kill the Moonshine // zaterdag 18:00 – 23:00 uur

moonshine

Let’s Kill the Moonshine is een wraak- martel- en vernietigingskamer, ontworpen door Marc Koolen, waar iedereen kan afrekenen met valse romantiek en mislukte dromen. Let’s kill ‘em all!
Gratis entree in NDSM Treehouse op de NDSM-Werf.

5. ‘Vanishing Ferry’ en feest in de Rock // zaterdag 22:00 – zondag 05:00 uur Rolling Rock

vf

Ons eigen 24H Noord event. Lekker feesten in de Rock en varen met de pont. Bijna uitverkocht, dus als je wil meevaren, koop je kaartje nog snel.

Al dobberend over het IJ, float je in de gekaapte pont The Vanishing Ferry zo het holst van de nacht in. Tijdens deze magic hour, het onbekende en (on)bestaande uur wat de wintertijd zal inluiden, vaar je in dichte mist onbekende wateren tegemoet om te verdrinken in muzikale poëzie…

Door ilovenoord in samenwerking met het GVB & Rolling Rock Kitchen.

Toegang tot alleen het feest is ook mogelijk, dan betaal je € 5,-. DJ Robin S. (Classic Noodlanding Paradiso) en DJ Zkywalker draaien de plaatjes!

 

Reacties


ilovenoord