Buurtsoap ‘De Wasserette’ is terug!

De TV kan weer uit live-soap Wasserette De Witte Reus is terug met vier nieuwe afleveringen! Deze Theater-soap is al vijf jaar een hit in Noord en legt op een dramatische maar ook hilarische wijze de actuele veranderingen in het meest veranderende stadsdeel van Amsterdam bloot.

Koos en Yfon runnen al jaren een wasserette in Noord. Maar hun wasserette De Witte Reus en geliefde Van der Pek-buurt voelt niet meer hetzelfde. De markt op het Mosveld is verdwenen onder het metersdikke beton van het winkelcentrum in aanbouw. De mooie bomen in de Van der Pekstraat zijn omgehakt. Alles is aan het veranderen! Eigenaresse Yfon krijgt het er benauwd van.

Ze wil weg van het Mosveld. Maar de nieuwe bestemming is nog niet duidelijk. Waar moeten ze heen verhuizen? Naar Overhoeks? Het nieuwe IJ? Yfon en haar man Koos drijven steeds verder uit elkaar. Hun trouwe viervoeter Tarzan raakt volledig overstuur. Zal Wasserette De Witte Reus ook dit seizoen overleven?

De eerste twee afleveringen (30 november en 7 december) vinden plaats in Café de Bult, de laatste twee in de IJzaal van de Tolhuistuin (14 en 21 december). De deuren gaan open om 20:00 en de voorstellingen beginnen om 20:30. Voor de laatste twee afleveringen is meerijden met de Wasserette-bus vanaf Café de Bult mogelijk. (Let op: beperkt plek, ouderen gaan voor).

waserette-02

Yfon is ten einde raad. Foto: Marlise Steeman

Een aflevering missen is geen probleem: Yfon, Koos en hun vaste klanten praten je zo weer bij. Voor wie alle afleveringen wil bijwonen zijn er strippenkaarten te koop.

Kaarten zijn te koop aan de deur en kosten €5. De strippenkaarten kosten €15. Met een huisvuilpas van Noord of een stadspas betaal je €2,50 per aflevering. De strippenkaart kost dan €7,50.

Voor het laatste nieuws, volg de Wasserette op facebook

waserette-01

Reacties


ilovenoord