Hij komt, hij komt, …. Sinterklaasintocht in Noord // 21 november

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint‘ … Jazeker! Zaterdag 21 november komt Sint Nicolaas en zijn Pieten om 12.00 uur aan bij de Buiksloterwegpont. Heb je liever zin in de muziek van de pietenband ‘de Pietels’? Ga dan naar de Muziektent op de Durgerdammerdijk in Durgerdam (al kan het daar wel heel druk zijn!) om uit je dak te gaan.

Intocht Buiksloterwegpont vanaf 12:00 uur

Na de intocht brengen Sint en Pieten nog een bezoek aan woon-/zorgcentrum De Die, de kinderafdeling van het Boven IJ ziekenhuis, Gezinsvervangend tehuis De Luifel en tenslotte Buurtcentrum de Meeuw.

De route die Sinterklaas en Pieten volgt loopt via de Van der Pekstraat, Hagedoornweg, Spreeuwenpark, Meeuwenlaan en Waddenweg naar het stadsdeelhuis.

pietels-01

Intocht Durgerdam 13:00 – 15:00

Hij komt, hij komt…Vol verwachting klopt ons hart! Op zaterdag 21 november is het feest op de Durgerdammerdijk. Sint Nicolaas komt de kindjes de hand schudden. Geniet van lekkere chocolademelk, pepernoten én muziek van de Pietenband: ‘De Pietels’. Zo kunnen we ons zingend en dansend opwarmen voor de komst van de grootste Kindervriend van Nederland. Om 14:00 uur zal Sint Nicolaas voet aan wal zetten. Na een kort welkomstwoord is er alle ruimte om Sint en zijn Pieten te ontmoeten.

Reacties


ilovenoord