Zelf zingen in de kroeg // 7 november

Nu ik de veertig al ruim gepasseerd ben, durf ik het eindelijk toe te geven: ik word nooit meer zanger in een band. Daar heb ik bij lange na niet genoeg talent voor. Toch zing ik nog steeds te pas en te onpas – en zeker niet alleen onder de douche. Ik bezing het leven en liefde als ik op de fiets zit en verras mijn geliefde bij gelegenheid graag met een romantisch lied. En als ik de kans krijg om een paar liedjes mee te doen met de schoolband of de buurtband, grijp ik die met beide handen aan.

Toen café ’t Sluisje vorig jaar voor het eerst een karaokeavond organiseerde, was ik er dan ook als de kippen bij. De enigszins magere opkomst was voor mij juist een zegen. Briefje na briefje leverde ik bij de sympathieke entertainer Bob Color en om de haverklap stond ik weer op het podium met een microfoon in mijn handen. Wat is er nou leuker dan een keer zingen in je eigen stamkroeg? Geen idee wat de toehoorders ervan vonden, maar ik heb in elk geval een geweldige avond gehad.

Jeroen

Op zaterdag 7 november komt Bob voor de tweede keer naar ’t Sluisje met zijn karaokemachine. Vanaf 21.30 uur is het podium beschikbaar voor iedereen die zijn favoriete liedje wil zingen – je kunt natuurlijk ook alleen komen luisteren en een biertje drinken. Ik ga zelf zeker weer zingen in de kroeg, maar ik geef ‘mijn’ microfoon graag af aan andere enthousiastelingen. Of aan mensen die écht kunnen zingen.

Reacties


ilovenoord