Kerstmarkt van der Pekstraat // 19 december

Zaterdag 19 december is alweer de tweede editie van de kerstmarkt in de van der Pekstraat! Enkele jaren geleden nam Marije Greiner, bewoonster van de van der Pek, het initiatief tot deze kerstmarkt. Een gezellige kerstmarkt waar mensen en (beginnende) ondernemers uit de buurt hun kerstspulletjes kunnen verkopen. Toen nog op het Mosveld en nu al weer voor de tweede keer in de van der Pekstraat.

Jeditah vd Meulen_Foto139

Marije op de kerstmarkt van vorig jaar

Naast stalletjes en kerstworkshops is er een podium waar onder meer het kerstkoor Overhoeks en muziek vereniging het Waterland zullen optreden. Natuurlijk zijn er veel lekkere hapjes en warme kerstdranken. Voor de kleintjes is er een poppenvoorstelling, schminken en een echte kerstengel.

Dus kom zaterdag luisteren naar de kerstverhalen bij het vuur en ontmoet je buren op de leukste markt van Amsterdam!

Jeditah vd Meulen_Foto125

Schminken…

Ard van der Veldt_Foto11

Kerstverhalen bij het vuur…

kerstmarkt1

Foto’s van Ard van der Veldt en Jeditah van der Meulen.

Reacties


ilovenoord