Oproep: Pleur en de Koek is op zoek naar versterking!

Koffiehoek Pleur en de Koek is op zoek naar een nieuwe partij. Wil jij samen met ons deze fijne koffiehoek nog verder laten groeien? Of droom je al lang van je eigen koffietentje? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wie zijn wij?
Pleur en de Koek is een koffiehoek op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord waar we eigen taart en koek serveren, lekkere-bonen-koffie schenken, tweedehands meubels verkopen en daarmee een gezellige plek creëren op het plein. Het is de spil van broedplaats de Modestraat. In de Modestraat huizen ook kappers, yogalessen, dansschool, ateliers, verschillende workshops, wereldrestaurant, wisselboetiek en meer. De koffiehoek bestaat een jaar en trekt veel vaste en nieuwe klanten aan. Momenteel hebben we niet genoeg mankracht om dit mooie project voort te kunnen zetten. We zijn dus hard op zoek naar enthousiastelingen! Er is een alcoholvergunning voor evenementen en een terras vergunning die nog nauwelijks gebruikt worden. Omdat we samen met de Modestraat over een groot pand beschikken is ook m.b.t. evenementen van alles mogelijk.

Wie zoeken we?
We zoeken een partij met passie en ambitie voor een sociaal-cultureel horeca-project die gedreven is om een start-up te runnen. Het belangrijkste is om de Koffiehoek in stand te houden, zij het in haar huidige vorm of in een nieuwe jasje. Een commerciële invalshoek is daarbij gewenst. Hierbij passen mensen die graag iets willen doen voor de buurt en graag in een creatieve omgeving willen werken. Horecaervaring en SVH zijn een pré. Wij bieden je alle ruimte voor eigen ondernemerschap. Met vereende krachten willen wij toewerken naar een rendabele organisatie.

Wij staan open voor jullie ideeën. Stuur bij interesse of voor meer informatie een mailtje aan pleurendekoek@gmail.com. We horen graag van je!

• Info: www.broedstraten.nl/modestraat/overig/pleur-en-de-koek
• Facebook: www.facebook.com/pleurendekoek

pleur-en-koek-02

Reacties


ilovenoord