Volksopera Van der Pek zoekt zangers en zangeressen

Na de succesvolle uitvoeringen met de Amsterdam-Noordse wijken Floradorp (2012) en Tuindorp Oostzaan (2013) krijgt ook de Van der Pekbuurt als derde wijk in Amsterdam-Noord haar eigen volksopera in 2016. Op de wijs van operaklassiekers als  ‘Slavenkoor’ en ‘Duet uit de Parelvissers’ zingen gewone Van der Pekkers het verhaal van hun buurt. Maar wel in het Nederlands! Met een dirigent en een echt klassiek orkest voor tribunes met 1000 man op het Lupineplein. De Volksopera Van der Pek wordt een muzikale ode aan heden en verleden van deze markante wijk.

De audities worden op zondag 10 januari en zaterdag 16 januari 2016 gehouden in het Tuinhuis van de Tolhuistuin, Tolhuisweg 3. Iedereen in de wijk kan meedoen, zangtalent of niet, zwart of wit, kind of bejaard, originele Van der Pekker of nieuwkomer uit Overhoeks. Als solist, als figurant of als zanger in het speciaal te formeren Van der Pek’s Operakoor. Zangers van het Nederlandse lied zijn ook welkom: opera-ervaring is niet belangrijk. Meedoen wel!

Aanmelden
Mail naar info@volksopera.nl en vertel iets over uzelf en uw relatie met de buurt. Of gebruik het formulier dat u kunt vinden op www.volksopera.nl of de facebookpagina. Heeft u vragen bel gerust met de organisatie (René van ‘t Erve 06-22813871/ Paul Vonk 06-22813871).

opera

Reacties


ilovenoord