Goed voornemen in de praktijk: kledingruil voor Noorderlingen

Heb je als goed voornemen om minder kleding te kopen? Kom dan naar de kledingruil voor Noorderlingen op 31 januari in café de Pont! Neem kleding mee naar café de Pont en ontvang hiervoor een aantal punten. Met deze punten kun je weer nieuwe kledingstukken uitzoeken. Ik ben op het idee gekomen voor het organiseren van een kledingruil, omdat het een mooie manier is voor Noorderlingen om elkaar te ontmoeten. Bovendien kan kleding die anders ongebruikt in de kast hangt nu een tweede leven krijgen én heb je voor niets een heel nieuwe garderobe!

Al een aantal keer organiseerde ik bij mij thuis ruilfeestjes voor vrienden en kennissen. Dat waren altijd erg gezellige middagen! Nu hoop ik nog veel meer Noorderlingen te bereiken. In het afgelopen jaar schreef ik als journalist veel over de deeleconomie, die vooral bekend is van Uber en Airbnb. (Daarover schreef ik een serie blogs). De deeleconomie is echter veel meer dan Airbnb! Delen is leuk en je bespaart geld en ontmoet nieuwe mensen. Dus kom vooral langs!

Nog een korte Q& A:

Voor wie is de kledingruil bedoeld?
Deze kledingruil is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden.

Wat kun je ruilen?
Kleding, tassen, schoenen en accessoires.

Waar en hoe laat vindt de kledingruil plaats?
Zondag 31 januari van 15:00 tot 17:00 in de bovenzaal van café de Pont.

Moet ik toegang betalen?
Nee, de toegang is gratis!! Je levert kleding in, die wordt beoordeeld. Hiervoor krijg je punten, waarmee je iets nieuws kunt uitzoeken.

Kan ik alles meenemen?
Neem alleen spullen mee die nog goed en draagbaar zijn!

Vragen?
Mail mij op marliesdinjens@gmail.com

Reacties


ilovenoord