Nog een goed voornemen voor Noorderlingen: Meer rust door een heerlijke massage

Een fijne sfeer hangt in de yogastudio Svaha Yoga, verscholen achter het Vliegenbos, waar Roberta mij hartelijk ontvangt. Ze heeft het licht gedimd en op de achtergrond klinkt een zacht muziekje. Na een intakegesprek is het tijd voor een massage, liggend op de kussens in de yogastudio.

Niet zomaar een massage, want Roberta van Therapeutic Massage gebruikt verschillende technieken. “Ik mix verschillende stijlen, zoals Thaise acupressuur, werk met energiebanen, masseer knopen weg en gebruik reiki.”

Persoonlijke aandacht is een belangrijk onderdeel van de therapeutische massage. “Ieder lichaam is anders, iedereen is bijzonder en ik maak daarom echt een connectie om die persoon te helpen om spanning kwijt te raken. Vertrouwen is belangrijk en daarom neem ik ook uitgebreid de tijd voor een intakegesprek.”

Een goede vriendin raadde mij een massage bij Roberta een en ze had gelijk over haar massagekwaliteiten. Bovendien is ze ontzettend aardig en geïnteresseerd en straalt op een bijzondere manier rust uit.

Na de behandeling voel ik de energie weer door mijn lichaam stromen en is mijn hoofd leeg. Een absolute aanrader!

Therapeutic-massage-at-Svaha

 

Reacties


ilovenoord