Waterlandse Vloed fotowedstrijd “Onder of Boven NAP ?” Win een etentje in de A’DAM Toren!

Slechts 100 jaar geleden, in de nacht van 13 op 14 januari 1916, braken de Zuiderzeedijken van Waterland en overstroomde dit gebied. Deze overstroming leidde tot de Afsluitdijk in 1932 en de aansluiting van de dorpen boven het IJ bij Amsterdam, de geboorte van Amsterdam Noord. Tot eind oktober 2016 presenteert Waterlandse Vloed kunst en cultuur op wisselende locaties in de meest uiteenlopende vormen, rond het thema ‘Wij en Water: toen, nu en later’.

In het kader van deze manifestatie houden we samen met de Waterlandse Vloed een fotowedstrijd waarbij je zomaar een etentje voor twee in het nieuwe M’ADAM Restaurant kan winnen! Ben jij een van de eerste die in de skybar mag gaan eten? Doe mee!

Hoe hoog komt het water bij jouw huis?

  • Kijk hoe ver jouw huis onder de zeespiegel ligt via Overstroom ik?
  • Download hier de actiepagina en print hem uit. (of haal hem uit de Echo)
  • Geef de waterlijn met stift aan op de tekening van het huis, hang de pagina voor je raam of in je huis en neem er een foto van.
  • Post de foto met #napnoord op facebook, twitter of instagram en tag Waterlandse Vloed / @Wvloed of @ilovenoord. Of mail hem aan info@waterlandsevloed.nl.

De fotowedstrijd sluit 18 januari. De jury, bestaande uit Waterlandse Vloed, ilovenoord, fotograaf Hugo Schuitemaker en Coby van Berkum (stadsdeelvoorzitter Stadsdeel Noord) trekt de winnaars.

De hoofdprijs is een etentje voor 2 personen in M’ADAM, het restaurant / skybar op de 20ste verdieping van de A’DAM toren. Troostprijzen zijn o.a. t-shirts ilovenoord, vrijkaarten voorstellingen Waterlandse Vloed, het herdenkingsboek, je foto in de speciale editie krant De Waterland en nog veel meer.

De uitreiking is op donderdagavond 21 januari in de Tolhuistuin bij “(D)ijkgesprek – Willen we tot elke prijs droge voeten houden?”

Waterland-Logo1

Reacties


ilovenoord