Altijd al een ilovenoord kledingstuk willen hebben? Kom naar de ilovenoord Hartjesdag & Vintage Sale per Kilo // 27 februari

We krijgen er heel vaak vragen over. “Waar kan je zo’n ilovenoord shirt kopen? Of zo’n trainingvestje? Of hebben je nog een tassie?” Als kleine stichting is het vaak moeilijk om in 1x een bulk shirt of tasjes in te kopen. Maar gelukkig schieten Oene en Petra van de Textieldrukkerij Amsterdam ons vaak te hulp! Deze keer organiseren ze een speciale ‘ilovenoord Hartjesdag’ in hun drukkerij waar jij voor een prikkie een ilovenoord shirt, tas of wat je wil kan scoren! Daarnaast houden hun buren van de Schram Studio’s een Vintage Sale per Kilo waar je helemaal uit je dak kan gaan om een gaaf kledingstuk te scoren! Zet zaterdag de 27e februari in je agenda!

Textieldrukkerij Amsterdam houdt stock-sale. Voor alle ilovenoord fans is er op Grasweg 48 een speciale Hartjesdag, waarbij je voor € 0,50 de trotse eigenaar wordt van een eigen ilovenoord hart. In de kleur rood, wit, klein, groot of allebei.

Alleen op deze zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur kun je voor inkoopprijzen nieuwe kleding bij Textieldrukkerij Amsterdam uit de kast, de stapel of van het rek halen. Er is een ruim aanbod van dames, heren en kindershirts. Natuurlijk mag je ook je eigen kleding laten bedrukken met een hart!

shirts-iln

shirts, hoodies, tasjes, …. alles kan bedrukt worden naar eigen keuze!

De deur staat vanaf 10.00 uur voor iedereen open. Wees welkom (ook voor onbedrukte kleding) om te kijken, kiezen en eventueel bij een kop koffie te wachten op je eigen ilovenoord merchandise!

BORREL!

Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een typisch streekproduct: lekkere biologische wijn van Dijkwijn. Rood, wit of allebei.  Laten we dan drinken op alle harten  in Noord! We horen graag van je als je een glaasje mee komt doen. Check de event pagina op ilovenoord facebook!

Hartelijke groet en tot zaterdag de 27ste!

Oene, Petra & ilovenoord

keuze genoeg uit alle kleuren en maten!

keuze genoeg uit alle kleuren en maten!

Reacties


ilovenoord