PINK NOORD SWING op de Ceuvel // 28 februari

Op 28 februari aanstaande is de eerste PINK NOORD SWING op de Ceuvel. Deze editie van PINK NOORD SWING vindt plaats in het Workship, het kleinste en meest gezellige podium van Amsterdam Noord. Berith Danse is de initiatiefneemster en zelf ook lid van Pink Noord.

Deze SWING wordt geopend door niemand minder dan Luna Lunettes. Zeer bekend onder de Noordse Pink leden, maar ook in en buiten Amsterdam, van haar optredens in o.a. Café ‘t Mandje. Er is een DJ voor de plaatjes en lekkere drankjes. En je mag zeker weten je verzoekjes aanvragen!

De avond begint om 19:30 uur en duurt tot 23:30 uur. Mail even of je komt via: go2pinknoord@gmail.com of info@workship.nl  De bijdrage is 5 euro p.p. (excl. drank) of € 10 met drankjes.

Over PINK NOORD

PINK NOORD is een buurt initiatief voor alle homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender, ruimdenkende, zich afvragende en interseksuele mensen in Amsterdam-Noord.

Homo’s, Lesbo’s, Bi’s en Transgenders -jong en oud- zijn  vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen, maar ook onderling. Door elkaar te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. PINK NOORD wil om die reden deze bewoners in Amsterdam-Noord de gelegenheid bieden met elkaar kennis te maken. Iedereen is welkom!

Reacties


ilovenoord