Van der Pekbuurt zoekt ambitieuze ondernemers

Wat is de Van der Pekbuurt veranderd. Vroeger ging je wel eens naar de markt op het Mosveld of je pakte de pont vanaf de Tolhuistuin naar het CS. Tegenwoordig is het wel wat anders. Als je nu naar de markt gaat, loop je ook even binnen bij de bijzondere winkeltjes of luncht ergens verderop in de Van der Pekstraat. Wat een leuke buurt is dit geworden. Zo leuk dat je op het CS liever de pont pakt náár de Van der Pekbuurt.

Ondernemers gezocht voor het plein

En het mooiste komt nog. Op het Van der Pekplein worden 6 bedrijfsruimtes klaargemaakt waarvoor ondernemers worden gezocht die de buurt nog meer kleur gaan geven.

Winkelformule, horeca of combinatie

Iedereen met een geweldig idee voor een winkelformule, horecazaak of een combinatie ervan kan reageren. Het ondernemingsplan moet wel passen bij de buurt en de kandidaten moeten ook ‘iets’ met Noord en Van der Pekbuurt hebben.

Doe mee met de ondernemerspitch

Herken je jezelf in het profiel en wil je héél graag je eigen zaak te openen op het Van der Pekplein? Doe mee met de selectie en maak kans op een van de zes bedrijfsruimtes op het plein.

Wat moet je ervoor doen?

Je kunt meedoen door je in te schrijven via de website van Van der Pekplein. Als de jury jouw idee uitkiest als een van de 6 beste ideeën, kunnen we straks bij jouw zaak even binnenlopen.

Reacties


ilovenoord