Kledingruil voor Noorderlingen, de lente-editie!

Nu de zon weer begint te schijnen, is het een ideaal moment om je kast een flink op te ruimen. Heb je nog leuke kleding liggen, die je nooit meer draagt? Puilt je kast uit met miskopen en cadeaus van je schoonmoeder? Kom dan aanstaande zondag in buurtcentrum de Meeuw (naast de Dirk op de Meeuwenlaan) weer kleding ruilen op de twee editie van de Kledingruil voor Noorderlingen. Voor jouw broeken, jurken of shirts ontvang je een spaarkaart met punten waarmee je weer iets nieuws kunt uitzoeken.

Een paar maanden geleden vond het evenement voor het eerst plaats in café de Pont, waar het storm liep. Zeker honderd vrouwen ruilden kleding, schoenen en tassen.  Het was een erg gezellige middag!

Dit keer zijn er een aantal regels opgesteld om alles soepel te laten verlopen. Ook is de kledingruil dit keer georganiseerd in twee ruime zalen, waaronder een sportzaal met spiegelwand. Ook zijn er twee kleedruimtes en een gezellig café waar je iets kunt drinken. Op de kledingruil kan alleen dameskleding worden geruild, maximaal zeven stuks. Kleding moet schoon, goed en leuk zijn. We vragen geen toegang, maar leuk als je een eigen bijdrage wil betalen. Kleding ruilen is goed voor je portemonnee, het milieu én bovendien erg gezellig!

Meld je aan voor het evenement op Facebook om zeker te zijn dat je naar binnen kunt. Er is een maximum van 100 bezoekers!

Reacties


ilovenoord