NK Powertoolrace 2016 // 13 maart

Eens in je leven moet je een Power Tool Race ruiken, proeven en horen: smeulende elektriciteitsdraden, verbrande hamburgers, gierende haakse slijpers, dampende chocomel, verschroeide houten planken, vonkende zaagmachines, brandend rubber, gillende mensen en op de achtergrond een lekker Rock en Roll bandje …

Schuurtjesmannen, klusdames, uitvinders en trotse techneuten kunnen zich op zondag 13 maart uitleven met de eerste beginselen van de kwantum mechanica tijdens de Open NL Powertoolrace 2016 op de NDSM. Deelnemers aan de race zullen elektrisch gereedschap op spectaculaire wijze transformeren tot razende race machines die op een twintig meter lange baan met elkaar de strijd aangaan. Iedereen met oud gereedschap kan meedoen.

Oude boormachines, grasmaaiers en pvc-buizen krijgen een nieuw leven. Mobielen worden thuis in elkaar gezet en voorafgaand aan de race technisch gekeurd. De kids kunnen gezellig mee, want voor hen zijn er allerlei leuke activiteiten te doen.

Tijdschema
11.30 tot 12.30 inschrijven kandidaten
12.30 publiek aanwezig
13.00 eerste race
17.00 laatste races, finale en kampioenen ceremonie
17.30 eten en muziek
22.30 laatste ronde
23.00 tent leeg

Schrijf je nu in via de website.

Reacties


ilovenoord