Without Worries – boodschappen doen zonder je zorgen te maken

De biologische speciaalzaak zit nu al drie jaar aan de Kamperfoelieweg 166.  Toch krijg je de indruk, dat er nog maar weinig mensen in Amsterdam Noord van zijn bestaan afweten. In het begin moest ik ook even zoeken. Mijn man die regelmatig er langs fietst vertelde dat er een nieuwe winkel met biologische producten was maar ik kon die naam maar niet onthouden. Terwijl het mooi bedacht is van eigenaar Peter Jager: Without Worries; Doe boodschappen en maak je er geen zorgen over de gezondheid van de producten.

In maart vierde Peter zijn drie jarig bestaan. Hij studeerde bedrijfskunde en is eigenlijk toevallig blijven hangen in verschillende supermarkten, toen hij het idee kreeg om zelf te beginnen. Op de vraag of hij tevreden is hoe het loopt naar drie jaar zegt Peter: “Ik besta nog dus het loopt wel goed, maar er is weinig doorlopend verkeer hier. Misschien zou ik op een andere locatie al meer bekendheid hebben.”

ww-01

Peter is wel slim en investeert in de goeie producten. Zo heeft die zijn wijn assortiment uitgebreid. Er staat nu drie meter wijn in de winkel. Ik heb al vaker een fles wijn mee genomen en ik merk dat ik minder moeite heb om een mij onbekend wijn te kiezen dan in een normaal supermarkt. Gek genoeg zijn er zelfs de wijnen voor maar vijf euro nog lekker.

Verder kan je bij Without Worries van alles krijgen behalve vlees en vis. Zelfs bepaalde voedingssupplementen en vitamines bied hij aan. Zijn winkel is van maandag tot vrijdag van 9.00-19.00 open en op zaterdag van 10.00-18.00 uur. Dus als je een keer zonder zorgen boodschappen wil doen, neem dan een kijkje bij Without Worries.

door: Anna B. Kramer

Reacties


ilovenoord