Crowdfund mee aan de NATUURSPEELTUIN van NoordOogst!

NoordOogst, het Stadslandbouwproject aan de Meteorenweg, is volop bezig hét verborgen pareltje te worden van Amsterdam-Noord. Ietwat verscholen aan de ring, 10 minuutjes fietsen van de NDSM-Werf. Restaurant STROOP is er al neergestreken, met zijn geweldige terras, en er zijn nu volop plannen voor een enorme Natuurspeeltuin. De schets van de plattegrond maakt meteen de ridder, cowboy, soldaat of ninja in je wakker. Gaan we er samen voor zorgen dat we hier lekker een vuurtje met onze kids kunnen bouwen en de marshmellows in kunnen laten roosteren? Crowdfund mee!

Speeltuin

Wij willen de mooie, ruime omgeving benutten voor een spannende speelplek met zo veel mogelijk natuurlijke elementen. De speeltuin zal niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders, grootouders, gastouders en overige begeleiders een fijne plek zijn. Ook voor scholen kan de speeltuin een fijne plek zijn, als ze projecten doen bij NoordOogst. Naast speelobjecten zoals boomhutten, wilgentunnels en een klimparcours komen in de speeltuin ook zitplekken voor een picknick, verjaardagspartijtje of buurtfeestje en een vuurplaats. We maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande omgeving, zoals bomen, struiken, water, zand en heuvels. Voor alle bezoekers van NoordOogst is de speeltuin gratis en openbaar. De natuurspeeltuin is altijd open en voor alle leeftijden geschikt.

natuurspeeltuin-01

Reacties


ilovenoord