Finale Y-factor // 18 april

Op maandag 18 april vindt de 9e editie van de finale Y-factor plaats in De Rietwijker. Leerlingen van Over Y College, Rosa Beroepscollege, Kolom Praktijkcollege en Hogelant komen bij elkaar om hun acts aan het publiek te tonen. De leerlingen treden op voor klasgenoten, familie, vrienden, leerkrachten en overige belangstellenden. Er is een jury aanwezig en er is een publieksprijs te verdienen. De afgelopen tijd hebben de deelnemers masterclasses gevolgd om hun talenten te verbeteren.

Dit zijn de leerlingen van De Kolompraktijk school in noord! Ze doen mee aan de Y factor met wel heel speciale keuzes! Kom ze checken op 18 april in de Rietwijker tijdens de finale. Wie wil nou niet jong talent ontdekken!

Y-factor

Programmeurs en professionals komen langs om talent te scouten voor mogelijke andere optredens in Noord.
Volg en bezoek Y-factor 2016 op facebook  om op de hoogte te blijven en de kandidaten al te kunnen volgen.
The Final Concert vindt plaats op maandag 18 april om 19.30 uur in De Rietwijker, Parlevinker 9
en de toegang is gratis!

flyer-final-concert-2016

Reacties


ilovenoord