Het kleinste podium met het grootste hart

Ben jij een oma die wilde verhalen kan vertellen, of een grappige gitaarspeler, of een jongleur die met ananas kan gooien, of de mooiste danseres in Amsterdam Noord, dan meld je je aan bij de Open Straatpodium op de Pekmarkt, want ze zoeken nog aanstormend talent.

SIEN Concepts is de initiatiefnemer van het open podium. Ik ontmoet hun voor een stand met heerlijk ruikende appeltaart. Ze zijn buitenlanders in Noord zoals ze zelf zeggen. Ze wonen namelijk in de stad.

Het open podium vindt plaats op de Pekmarkt iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00. Er is een wagen die ongeveer 4.5 x 2.5 m groot is, maar je kan ook de straat erbij betrekken voor je act. Je stukje moet ongeveer 10-20 minuten lang zijn of langer. Een microfoon en een geluidssetje zijn aanwezig. Je kan als je wilt ook meerdere malen op een middag optreden.

podium-01

De mogelijkheid bestaat zelfs om meerder keren per jaar op het open podium te staan.  SIEN concepts zoekt dus ook mensen, die na een paar weken of maanden ook weer terug komen. Maar je mag je zeker ook opgeven als je alleen een keer wilt optreden. Optreden op het Open Straatpodium is een mogelijkheid om jezelf en/of je groep gratis te promoten.

  • Ben jij tussen 4 en 88 en heb iets leuks om te laten zien, meld je dan aan bij¬†straatpodium@pekmarkt.nl

PS: Zaterdag 16 april treedt Carmen’s Dance Studio maar liefst drie keer op met twee groepen tussen de 8 en 18 jaar, kom je ook kijken? Open Podium op de Pekmarkt, iedere zaterdagmiddag!

door: Anna B. Kramer

Reacties


ilovenoord