‘Positief Noord Buurtfeest’ opent het Zomerterras van het Mandelahuisje // 23 april

Zaterdag 23 april opent het zomerterras van Herberg Het Mandelahuisje – de voormalige Havenmeesterswoning aan de Sixhaven in Amsterdam Noord – met een prachtig buurtfeest: Positief Noord! Tussen het feestgedruis maak je kennis met Zinnig Noord en Yogaschool Noord, die de hele middag leuke mini-workshops aanbieden; van storytelling tot smoothie maken en van beginners-yoga tot dromen vangen.

Daarnaast kun je genieten van gratis massages, krijg je filosofisch advies in een tent of mediteer je in een oude Eend. Ook leden van het team achter de Verzoenkamer van Het Mandelahuisje zijn voor advies en kennismaking paraat. Alles om je voor te bereiden op een relaxte zomer!

Om 16:30 uur treedt het 20 man sterke Nieuwendammerdijk Zeemanskoor op. En in de avond zijn er unplugged singer-songwriter optredens, onder meer soul en R&B van Rivelino Rigter.

Volgend jaar willen we de positiviteit in Noord nog grootser vieren, zodat allerlei positieve, creatieve, betrokken initiatieven en clubs in Noord zich aan de stad kunnen laten zien aan. De plannen voor dit nieuwe ‘Positief Noord’ idee worden rond 17.00 uur met alle aanwezigen gedeeld door Ilco van der Linde, herbergier van het Mandelahuisje.

Je bent vanaf 11:00 in de ochtend welkom!

Reacties


ilovenoord