Wicked Jazz bij Noorderlicht met een vleugje Kraak & Smaak … we geven 4×2 DUO-TICKETS weg! // 25 juni

Zaterdag 25 juni vind het Wicked Jazz Sound Festival plaatst op de NDSM-Werf. Bij ons allerliefste Noorderlicht hoor je op drie podia een mix van jazz, funk, soul, hiphop, groove, swing en aanverwante stijlen. Een mix qua sounds, maar ook een mix qua optredens: van DJ’s tot solo live acts, van jazzduo’s tot grote funkcollectieven … zoals Kraak & Smaak en Typhoon bijvoorbeeld!

Typhoon, Kraak & Smaak, Gallowstreet en Benjamin Herman. Het zijn echt zeker niet de minste die de groene heuvel van Noorderlicht zullen betreden. Het festival is dan ook al bijna uitverkocht. Wil je er rap bij zijn, koop je nog snel een ticket. Onze muzikale collega bloggers van 22Tracks maakte alvast een heerlijke playlist om in de stemming te komen en de teaser hieronder belooft een overdosis aan wickedness all day long ….

VRIJKAARTEN!

Wij als ilovenoord mogen aan jullie 4 x 2 DUO-TICKETS weggeven! Laat weten waarom jij, en vooral met wie, naar Wicked Jazz moet gaan deze editie …. De winnaars krijgen een berichtje in hun facebook inbox op de 19e juni!

Met onder meer:

Typhoon • Kraak & Smaak • Gallowstreet • Benjamin Herman • Bruut! • WU15 (Henry Wu & K15) • Zitakula • Faisal • KOFFIE • Skere Heren • Kauw • Kremlin Disko • The Ish • Mutant Wildlife • SuperFly • Bartelmans Trio • Phil Horneman • Lorrèn • Kika Sprangers • Jasper Slijderink • D-Rok • Susanne Alt • Yishay Glick • Lucas Benjamin • Tijn Wybenga • Jeff Hollie • Bas van der Wal • Gianna Tam • Leroy Rey • Berenice van Leer • Pablo Minoli • Paul van Kessel

wjsf-01

Reacties


ilovenoord