Chillen in het Sunflower Maze in Noord

Na het succes van vorig jaar is het Zonnebloem doolhof in Amsterdam noord terug! Bezoekers kunnen in de maand juli en augustus het doolhof in het weekend bezoeken en chillen van 12:00 tot 18:00 uur. Het doolhof is een initiatief van de stichting Groene Co-Creaties die als doel heeft om mensen te inspireren om weer met de natuur in contact te komen en met elkaar te werken aan een gezonde stedelijke leefomgeving. Meer dan 20.000 zonnebloemen en wilde bloemen voor bijen en andere bestuivers zijn door inwoners van Amsterdam gezaaid …. waanzin!

Het doolhof is in deze dus ook letterlijk een groene co-creatie. Het doolhof ligt goed verborgen achter een hoge bomenrij in het midden van Amsterdam noord, bezoekers krijgen hierbij het gevoel dat ze ook letterlijk in een groene oase aankomen …

Met het doolhof maken we iets met elkaar en voor elkaar voor zowel mens als dier waar plezier, educatie en voeding moeiteloos in elkaar overgaan

In het midden van het doolhof is plek voor akoestische concerten, yoga en kleurrijke theater performances. Voor de kinderen is er ook nog een educatieve schat zoektocht in het doolhof verstopt.

bloem-z

  • Entree op donatiebasis. Koffie,Thee en koude frisdranken zijn aanwezig.
  • Lokatie: voormalig sportpark Elzenhagen
  • Adres voor navigatie: Nieuwe purmerweg 32, amsterdam
  • Google maps: Sunflower maze amsterdam
  • Volg op het eindpunt van de routebeschrijving de pijlen op de bordjes met de zonnebloem.
  • Voor meer informatie zie www.groenecocreaties.org

Reacties


ilovenoord