Wil jij de mijne zijn?

Heb je hem al gespot? De toren van B’mine is verschenen aan de horizon van Amsterdam noord. Wil jij ook zo graag in Amsterdam-Noord (blijven) wonen, zodat je nooit iets van de bruisende stad hoeft te missen? En voeg je aan dat wensenlijstje toe dat je het liefst huurt? Lekker vrij en flexibel! Dan moet je echt je licht eens laten schijnen op B’Mine.

Je zult hier maar wonen ...

Het appartementengebouw komt in het hippe Overhoeks bij ’t IJ te staan. Dicht bij het Centraal Station, dicht bij groen om lekker te ontspannen en omringd door talloze hotspots. Wat is Noord toch een toffe plek om te wonen.

Samen is het leuker en goedkoper …

B’Mine is geen gewoon nieuwbouwproject. Het bijzondere is de verscheidenheid aan appartementen én prijzen. Van 4 waanzinnig penthouses tot 93 vrije sector huurappartementen en 50 appartementen die je samen met een vriend huurt. Ja, dat laatste is heel interessant. Het heet het ‘friends-concept’. Je wordt allebei evenveel eigenaar, maar je deelt de huurlasten.

 Ja, ik wil de jouwe zijn!

Word je Mine? De verhuur van de appartementen (penthouses volgen later) start op Prinsjesdag, de 3e dinsdag in september. De bouw is al in volle gang. Dus kun je begin 2017 je nieuwe appartement al betrekken. Elke 1e maandag van de maand, als het alarm afgaat, verstuurt de verhuurder een nieuwsbericht. Wil je niets missen, dan is het slim om je hiervoor in te schrijven. Ook leuk om te weten: de complete website staat inmiddels live. Hier kun je alle plattegronden bekijken en zien wat de appartementen kosten.

Reacties


ilovenoord