Kom Bankhangen op Lupineplein // 18 september

Aanstaande zondag is het weer Bankjesdag. Bewoners uit Van der Pek én Overhoeks zetten hun bankjes bij elkaar op het Lupineplein. De gezamenlijke inspanning voor de Volksopera Van der Pek is goed bevallen. En echt, geloof het of niet, we vonden elkaar en we vonden elkaar leuk! Dat smaakt naar meer.

Dus, buren uit Van der Pek en Overhoeks, kom samen en neem je eigen fauteuil, plaid of klapstoel/bank, hapje, drankje, muziekinstrument en een extra buurtbewoner mee. Het bank-hangen start om 16:00 uur. Er is muziek en er worden prachtige mozaieken gemaakt door kinderen voor de twee betonnen tafels op het plein. Het wordt mooi weer, dus laat je paraplu maar thuis!

Andere Bankjes in Amsterdam-Noord

Er duiken meer bijzondere bankjes op in Amsterdam-Noord. Wat dacht je van een Hier is het al bankje op het Zwaneplein, Het Boxbankje waar je bankjes kan timmeren speciaal voor en door kinderen, in de Klipperstraat, Het Ons’ bankje op het plein van de Rietwijker of een ode aan Rosa Parks bij het bankje van de unieke Coloured Goodies winkel in van der Pekstraat. Of een unieke samenwerking met bewoners uit van de Van der Pekbuurt en Overhoeks, die elkaar ontmoet hebben door de Volksopera. Zij zetten voor deze gelegenheid hun bankjes bij elkaar met live muziek en zang op het Lupineplein.

Reacties


ilovenoord