Nieuwe mural in Noord van Telmo Miel! Heb jij hem al gezien?

Het zal je misschien niet ontgaan zijn: de afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het opknappen van de grauwe muur aan de Varenweg. Buurtbewoners, schoolkinderen, ondernemers en kunstenaars hebben de handen ineen geslagen om de omgeving van de twee scholen bij het Mosveld mooier te maken. Naast de vette mural van Anne Frank op de lasloods van Eduardo Kobra krijgen we er alweer een pareltje bij in Noord!

Onder begeleiding van internationaal bekend street art duo Telmo Miel hebben kinderen van de Rosaschool en basisschool De Klimop in het kader van De Vreedzame Wijk tientallen ideeën bedacht en op papier gezet. Met deze ideeën gaan Telmo en Miel aan de slag, met als resultaat een nieuw kunstwerk voor de buurt.

in progress

in progress

Van Amerika tot Nieuw-Zeeland, de kunstwerken van het populaire streetart duo Telmo Miel zijn overal ter wereld te bewonderen. Het werk aan de Varenweg is hun eerste in Amsterdam. Best bijzonder, omdat een van hen gewoon in Noord woont!

Meer zien?
Op www.telmomiel.com vind je al hun werken op een interactieve wereldkaart.

TELMO MIEL aan het werk, deze foto is niet in Noord.

Kom je de mooie muur met ons vieren?
Twee leerlingen zullen samen met Saskia Groenewoud van Stadsdeel Noord de muurschildering op feestelijke wijze onthullen.
Voor iets lekkers wordt gezorgd en voor de kinderen is er een kleine verrassing.

Waneer? Maandag 24 oktober van 14:00 tot 15:00 uur
Waar? Varenweg 9

De nieuwe mural is een initiatief van Donica Buisman en geproduceerd door Street Art Today

Reacties


ilovenoord