Opening van der Pekplein & Vernieuwde Bonte Pekmarkt // 3 december

Zaterdag 3 december viert het van der Pekplein een feestje. Niet alleen met de vernieuwde opzet van de ‘Bonte Pekmarkt’, maar ook omdat de ondernemers op het plein aan de oostkant van de van der Pekstraat definitief hun intrek hebben genomen. Maak kennis met Dolzon, il Pecorino en Juf Bloem! Vanaf 15:00 uur start het feestje, met gluhwein, proeverijen, muziek en meer.

Op “De Bonte Pek” staat een verrassend aanbod van biologische en/of duurzame producten: heerlijke biologische groente en kaas, origineel handgemaakt brood, de lekkerste olijfolie en pasta’s, warme Empanada’s uit eigen keuken en zelfs biologische poffertjes. Ook duurzame zeepjes en vintage ontbreken niet. Madame Poulet is er op zaterdag met heerlijke gegrilde scharrelkip.

opening-pekmarkt2

Bonte Pekmarkt: Elke vrijdag en zaterdag aan de kant van het van der Pekplein

Reacties


ilovenoord