Wie bedank jij met een taartje in Noord op Nationale Vrijwilligersdag?

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag: tijd om alle vrijwilligers te bedanken. Voor het waardevolle werk dat ze doen en hun inzet om de stad een stukje beter, gezelliger en dragelijker te maken. Daarom trakteert Vrijwilligers Centrale Amsterdam op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, op gratis Taartjes & Kaartjes! Ook voor bewoners en organisaties uit stadsdeel Noord, die een vrijwilliger willen bedanken.
 
Blij?
Bent u blij met een vrijwilliger? Misschien doet u zelf een beroep op een vrijwilliger of kent u iemand die mooi vrijwilligerswerk doet? Bedank een vrijwilliger met een Taartje en een Kaartje! Op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, kunt u gratis twee taartjes en kaartjes ophalen. Op de kaart schrijft u een leuke danktekst en samen eten jullie de taartjes op!

Uitdeelmoment in stadsdeel Noord:
Woensdag 7 december, 9:00 – 15:00 uur
Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Vestiging Noord, Hagedoornplein 1B

Voor wie?
Deze campagne is bedoeld voor bewoners en vrijwilligersorganisaties uit Noord. Organisaties mogen maximaal 12 taartjes en kaartjes gratis meenemen voor de vrijwilligers die u wilt bedanken.

Amsterdam bedankt
Meer info op de stedelijke campagnewebsite www.amsterdambedankt.nl. Hier kun je vrijwilligers ook al online bedanken.

Reacties


ilovenoord