Café Keppler zoekt uitzet!

Café Keppler zijn Mike & Kees. En ze zoeken een uitzet. De twee culinaire krachten van De Soepboer en Stadsbranderij Noord gaan samen een nieuw avontuur beginnen. Ze gaan verder als Café Keppler, een fantastisch nieuw café aan het Van der Pekplein. Met lekker en goed eten, vers geroosterde koffie. Een ambachtelijk dorpscafé in de stad.

Café Keppler is onze grote droom en jullie nieuwe clubhuis. De plek waar je nog even langsgaat na een lange dag werken, de plek waar je je ’s morgens heen sleept op weg naar eitjes, koffie en een krantje. Waar je uitgebreid komt lunchen, waar je net iets te vroeg aan een borrelplankje begint, waar je ’s avonds lekker komt eten, drinken. De plek waar je je versgebrande koffie komt halen en op ons  terras eindeloos lekker in de zon kunt zitten.

Deze winter is het nog even bikkelen, maar in de lente gaan ze open. En daar moeten jullie bij helpen! Er is een complete inboedel nodig. Kopjes voor de koffie, borden en tafels om van te eten, een bar om aan te hangen, een keuken. Een hele uitzet eigenlijk.

Doe je mee?

Doneren = dineren.
Iedereen die helpt met de uitzet zit straks op de eerste rang aan de bar! Van een koffie van het huis tot een jaar lang koffiebonen, van een amuse tot een drie-gangen voor 4 personen (met onbeperkt wijn).

Gun het jezelf. Gun jezelf een Café Keppler in Noord!

De Soepboer De Soepboer Kees KraakmanKees Kraakman

Reacties


ilovenoord