Opening Buurderij de Ceuvel // 13 december

Wie eet er tegenwoordig nog van eigen bodem en koopt rechtstreeks van de boer? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar bij Buurderij de Ceuvel kan dit binnenkort! Vanaf volgende week kun je er elke dinsdagavond van 18.00 tot 20.00u terecht voor verse, lokale, eerlijke seizoensproducten, direct overhandigd door boeren uit de buurt.

Dinsdag 13 december opent de eerste Nederlandse Buurderij haar deuren op duurzame broedplaats De Ceuvel in Amsterdam Noord. De Buurderij is een plek die buren en boeren verbindt: je hebt persoonlijk contact met de boer die jouw groenten net van het land gehaald heeft. Elke week staan boeren er met onder meer hun lokale groente, fruit, brood en zuivel, die je als buur van tevoren online bestelt via www.boerenenburen.nl.

buurderij-aanbod

Kijk op op deze pagina voor het uitgebreide aanbod van Buurderij de Ceuvel en meld je gratis en vrijblijvend aan als Buur! (LET OP! dit is nog niet het volledige aanbod, er komen nog producten bij!)

Reacties


ilovenoord