Papa John’s opent in Amsterdam Noord

Papa John’s, je hebt er misschien wel eens van gehoord. Dit is namelijk de naam van de op twee na grootste pizzabezorgketen van de wereld. Deze zomer hebben ze al de eerste vestiging in Nederland geopend op de Rijnstraat in Amsterdam en alsof het zo heeft moeten zijn, opent op Sinterklaas, Papa John’s zijn tweede vestiging op het Mosveld in ons eigen Amsterdam Noord, wat een cadeautje.

De pizza’s van Papa John’s staan bekend om hun ‘Better Ingredients. Better Pizza. Concept’. Dit houdt in dat ze het deeg vers maken, met verse producten werken en de pizza’s de speciale Papa John’s tomatensaus uit Californië hebben. Wij zijn even gaan kijken en proeven tijdens de opening en we kunnen bevestigen dat het handgemaakte pizza’s zijn met verse ingrediënten en dat proef je. Oftewel, dat is alles wat je wilt wat betreft pizza’s toch?

papa-01

De tweede vestiging in het upcoming Amsterdam Noord was een bewuste keuze van de franchise ondernemers. Drukke en interessante plekken zijn namelijk de uitgangspunten voor de restaurants en het werd tijd dat de noorderlingen ook de bekende Papa John’s saus en toppings kunnen gaan proeven. Het ultieme voedsel voor tijdens de vrijdagmiddagborrel, maar eigenlijk is er altijd wel een moment voor pizza toch?

Hier kun je alvast kijken wat voor pizza’s en andere side gerechten je kunt bestellen en één tip, je moet de home-made chocolatechip cookies écht proberen. Smullen!

papa-02Papa John’s
Mosveld 83
Amsterdam Noord
www.papajohns.co.nl

Reacties


ilovenoord