‘Amsterdam Vertelt’ in Noord!

Heb je een passie voor fotograferen, vind je het leuk om verhalen te schrijven en ben je benieuwd hoe je jouw eigen creatieve talent verder kan ontwikkelen? Dan is Amsterdam Vertelt wat voor jou!

Het project ‘Amsterdam Vertelt‘ richt zich op twee generaties die in Noord wonen, namelijk de jongeren 12-20 jaar en de ouderen 65+. Buurtbewoners kunnen zich gratis aanmelden voor verschillende workshops en masterclasses. Zo wordt er een Masterclass Fotografie gegeven door professioneel fotograaf Henk Wildschut en een Masterclass Schrijven door schrijfster Christine Otten.Cover-Amsterdam-Vertelt-wijkmagazine-stadsdeel-Zuidoost-2016-C-Foam

Amsterdam Vertelt brengt twee generaties in contact met kunst en cultuur, hun creatieve talenten én met elkaar.

Naast de masterclasses is er ook een workshop ‘Vertel jouw verhaal’, gegeven door een museumdocent van Foam en een schrijfdocent van OBA. Deelnemers gaan bij deze workshop aan de slag met fotografie en verhalen. Als laatste is er de workshop Beeld & Taal voor mensen die de Nederlandse taal nog niet beheersen en dit graag willen ontwikkelen doormiddel van fotografie. De resultaten van alle deelnemers komen uiteindelijk te staan in een wijkmagazine, speciaal gemaakt voor dit project. Iets waar je trots op kunt zijn en waar de hele buurt van mee kan genieten.

Het project vindt plaats in OBA Banne, Bezaanjachtplein 249. De verschillende programma’s zijn gratis en de eerste workshop begint op 8 februari 2017.

  • Aanmelden via: studio@foam.org of bel 020 5516500 (Foam)
  • Meer informatie en het hele programma vind je op de website van Foam

Amsterdam-Vertelt-stadsdeel-Zuidoost-2016-C-Foam-Foto-Coco-Plooijer-3

// foto’s Coco Plooijer

Reacties


ilovenoord