Ammehoela Film Festival – Open Call for Entries // 15 april

Het Ammehoela Film Festival is een ééndaags filmfestival voor kijkers die ze wel rauw lusten en met makers die ze graag bruin bakken. Op Zaterdag 15 april 2017 is FC Hyena het decor voor meer en minder experimentele films met een lekker lokaal sausje. Mag het een ons-kent-onsje meer zijn?

In de twee zalen van de nieuwste bioscoop van Amsterdam-Noord worden korte en lange fictie- en non-fictie films gedraaid. Doe je voordeel met je vooroordeel in voor- en na-gesprekken met makers. Ammehoela roept de verantwoordelijken op het matje voor de nodige Q&Adhd’s.

Oproepje voor films!

Ammehoela gaat  filmblokken met verschillende thema’s inrichten en ze gaan natuurlijk ook een ‘Amsterdam-Noord’ blok vullen. Nu zijn er al twee fantastische projecten die zich in noord afspelen en zelfs door een Noordse maker gemaakt zijn. Of/of is ook goed natuurlijk. Maar ze zoeken nog meer Noordse filmers en projecten!  Stuur jij je film in tot 18 maart? Say: Ammehoela!
Welke makers hebben leipe schijt? Tag anders je mattie ofzo. Dus mail jouw film naar ammehoelafilmfestival@gmail.com.

Ammehoela gaat verder dan het grote scherm. Crossmediaal als een malle, online en off, met vorm en inhoud in de kreukels. Verder heeft Ammehoela een (over de) randprogrammering met muziek, voeder en ALCOHOL. Kom dus naar het Ammehoela Film Festival om je pretraket bij te tanken en je creatieve beest van de lijn te laten …

Reacties


ilovenoord