Stemmen op 100 meter hoogte in de A’DAM Toren

Woensdag gaan we stemmen. Het zal erg spannend gaan worden. Elke stem telt. Dus om het een beetje te veraangenamen en er wat speciaals van te maken kunnen we gaan stemmen in de A’DAM LOOKOUT, waar het hoogste stembureau van Nederland is gevestigd!

Op vertoon van een stemkaart kunnen kiezers tussen 07:30 en 19:00 met een spectaculaire lift naar de 20e etage. Daar mogen zij onder het genot van een prachtig uitzicht over Amsterdam het vakje naar keuze rood kleuren.

Sander Groet, mede-initiatiefnemer van de A’DAM Toren, kijkt uit naar 15 maart: “Wij zijn heel trots dat wij dit jaar zijn opgenomen als officieel stembureau van Amsterdam. Persoonlijk hoop ik dat heel veel mensen gaan stemmen en dan het liefst wel op een partij die een positief en constructief programma heeft”.

Fotocredits: Martijn Kort

Reacties


ilovenoord