Ilovenoord Kroegentocht // 20 april

Misschien heb je het gisteren al gehoord via Facebook of Twitter, maar hier dan de échte uitnodiging voor jullie: Om Nieuw en Oud Noord met elkaar kennis te laten maken én omdat het natuurlijk heel leuk is, organiseren we de eerste ‘Ilovenoord Kroegentocht’ ooit! En iedereen is uitgenodigd!

Donderdag 20 april trappen we af in Café ONS (Ot en Sien) om 17:00 uur. In elke kroeg blijven we een uurtje (of iets langer) hangen, drinken minimaal één consumptie en gaan weer verder. We doen ongeveer 4 á 5 kroegen aan, welke dat zoeken we nog even uit 😉 Suggesties zijn altijd welkom!

Later instappen kan ook; de hele route maken we nog bekend. We gaan door tot een uur of elf en plannen natuurlijk ook een eet-stop ergens! Vervoermiddel is je fiets, Canta, brommer, rollator, scootmobiel of skates!

Ga je mee?
Surf even naar de event pagina op facebook:
Ilovenoord Kroegentocht

Zet jezelf dan op aanwezig, zo mis je geen enkele update!
En heb je suggsties voor een kroeg of eet-stop? Laat het weten hieronder.
.. en delen is leuk … stel je voor met z’n allen op de fiets!

Cheers!

#ilovenoord

PS:

Voorlopige Route:

 —- START —-

17:00 – 18:00 Café ONS (Ot en Sien)

18:30 – 19:30 ?

20:00 – 20:30 ?

21:00 – 22:30 ?

23:00 – ?

— EINDE —

 

Reacties


ilovenoord