Kom elkaar ontmoeten bij “Noord vindt Noord’ // 19 april

Noord vindt Noord is het jaarlijkse ontmoetingsplein voor Noorderlingen van alle leeftijden. Woensdag 19 april ben je van harte welkom in de Kromhouthal van 14:00 t/m 17:00 uur. Je ontdekt er wat er allemaal te doen en te vinden is in de buurt of even verderop, of het nu om sport en bewegen, zorg, opvoeden, vrije tijd, opleiding of werk en inkomen gaat. Je kunt meedoen aan gratis activiteiten en genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Voor kinderen is er ook van alles te doen. En wil je zelf iets voor of in de buurt doen? Laat het weten op Noord vindt Noord en maak Noord zo weer een stukje beter en leuker!  Ook ilovenoord doet mee, we gaan jullie interviewen en zo kan je in bezit komen van een mooie ilovenoord tas!

Na de feestelijke opening om 14.00 uur zijn er demonstraties, activiteiten en workshops voor jong en oud, is er een markt waar medewerkers van rond de 100 organisaties, clubs en initiatieven uit Noord klaar staan met zelfgemaakte hapjes, tips, informatie en activiteiten, zoals:

  • Maak kennis met een echte zorgrobot;
  • Laat je interviewen door een ilovenoord redacteur;
  • Ga op de foto bij Stichting Karel of Amsta Karaad;
  • Ervaar hoe het is om doof of slechthorend te zijn bij de belevingsworkshops van Kentalis;
  • Oefen je skills in de pannakooi en bij boardingvoetbal en -hockey van Kids Aktief;
  • Demonstratie Fitgym van Bewegen voor ouderen;
  • Trap je fit op de shakefiets;
  • Geniet van een lekkere kop soep van de Soepdames of van een heerlijke pannenkoek van Ciao Bruno;
  • Probeer (onder professionele begeleiding) het veilig fietsen voor ouderen fietsparcours;
  • Kruip achter een computer van het Actief Computer Centrum.

Een greep uit de deelnemers aan Noord vindt Noord: ilovenoord, de Huizen van de Wijk, de Modestraat, Speeltuinen In Noord, Het Danspaleis, Burennetwerk, Laat je zien Laat je horen, de Politie, Open Ateliers Noord, Kringloopbedrijf De Locatie, VCA, Sociaal Loket, OBA, Home Start, MEE, Cordaan, Dansschool Dance Matic, Banne Hopper, Bring at Work, Odensehuis, Zorgboerderij de Breedijkhoeve, verschillende buurtcentra, buurtkamers en buurteettafels, de Voorleesexpress, de Soepdames, Kids Aktief, Muziekvereniging Waterland, Doras, De Tanker en de Gele Pomp, Ciao Bruno en nog veel meer.

Tot woensdag de 19e!

Reacties


ilovenoord