Win kaartjes voor het Imagine Film Festival // 12 t/m 22 april

Dit jaar vindt het 33ste Imagine Film Festival plaats in EYE. Elf dagen lang zullen de beste en meest prikkelende films op het gebied van fantasy, science fiction, horror, martial arts en anime worden vertoond. Masterclasses, lezingen en een omvangrijk randprogramma met gasten uit binnen- en buitenland bieden context, verdieping en een breder perspectief. Aankomende editie zal in het teken staan van een nieuw themaprogramma: Fantastic Fashion. Kortom deze editie van Imagine wil je als filmliefhebber niet aan je voorbij laten gaan!

En om het helemaal fantastisch te maken mogen we 3×2 vrijkaarten weggeven voor een filmvoorstelling naar keuze!

Als jij weet welke Italiaans-Amerikaanse ontwerper van digitale kostuums van o.a ‘The Hunger Games’ naar Eye komt voor het Symposion Het Kostuum van de Toekomst op 17 april, en dat even in een commentaar hieronder of op facebook zet, dan maken wij woensdag 12 april de winnaars bekend!

hunger-games

Meer informatie en de hele programmering vind je op de website van Imagine Film Festival!

Reacties


ilovenoord