De állereerste “Art Battle” van Nederland op de NDSM // 18 juni

Op zondag 18 juni vindt de állereerste Art Battle plaats in Nederland, bij Pllek op de NDSM. Art Battle is een live schilderswedstrijd, een initiatief uit New York dat sinds 2001 wordt georganiseerd. Art Battle Amsterdam in Pllek belooft een inspirerend en gezellig feestje te worden.

De organisatie van Art Battle ziet de NDSM als één van de weinige plekken in de stad die het gevoel van creativiteit en vrijheid uitademt, een plek die oprecht inspireert. Een plek -kortom- die moet worden gehandhaafd voor kunst en cultuur. We verheugen ons ontzettend op de 18e en hopen dat het brengen van de Art Battle naar de NDSM het unieke en creatieve karakter van de werf als plek van creatief experiment nog eens dunnetjes kan onderstrepen.

  • instagram.com/artbattle

Reacties


ilovenoord