Heel Noord aan de yoga

Dinsdag 6 juni a.s. opent Yogaschool Noord de deuren van haar tweede yogaschool in Amsterdam-Noord op het NDSM terrein. Deze tweede vestiging is niet alleen een plek voor diverse vormen van yoga en pilates, maar vooral ook een plek om te verbinden, te bewegen en te bezinnen. Midden op het NDSM terrein. Een plek die voelt als thuiskomen.

Heel Noord aan de yoga
Oprichtsters Sina Kaden en Esther van Voorst zien dat steeds meer mensen in Amsterdam Noord de weg naar de yogamat vinden. “Een yogaschool in de buurt is voor veel mensen een extra stimulans om te komen. En omdat stadsdeel Noord vrij groot is, was het voor ons een logische stap om ook aan de andere kant van Noord een yogaschool te openen.”

We willen laten zien dat yoga voor iedereen is. Om het geweldige effect te voelen hoef je je niet als een krakeling op te vouwen of een jaar in stille toewijding door te brengen. Yoga is voor jong en oud, voor ieder niveau en voor elke portemonnee. Zo bieden we naast de betaalde lessen ook wekelijkse gratis yogalessen en meditatiebijeenkomsten aan. Op die manier maken we yoga voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met weinig tot geen budget

Esther van Voorst

Meer dan 60 lessen per week
Met deze tweede vestiging op de Plotterstraat zijn er per week ruim zestig inspirerende yoga, pilates en meditatielessen te volgen, gegeven door een team van ervaren docenten. Er is keus uit o.a. actieve en rustige yogalessen, pilates, zwangerschapsyoga en mindfulness. Ook kun je bij Yogaschool Noord terecht voor massages, acupunctuur, voedingsadvies, coaching en yogatherapie.

NDSM is volop in beweging en verandert in hoog tempo van industrie en festivalterrein in een hele nieuwe stadswijk waar geleefd en gewerkt wordt. In de toekomst ontstaan 1500 woningen op NDSM waarvan de eerste 300 al in juli worden opgeleverd. Deze veranderingen vragen om nieuwe faciliteiten voor de bewoners. “Hoog tijd voor een yogaschool in deze nieuwe stadswijk. Yogaschool Noord NDSM is net zoals de andere vestiging een plek waar het ‘oude Noord’ het ‘nieuwe Noord’ ontmoet, volgens Sina Kaden, een van de eigenaressen van Yogaschool Noord.”

Openingsactie
Om iedereen kennis te laten maken met de verschillende lessen van Yogaschool Noord is er een speciale openingsactie voor nieuwe leden: voor €35 kan je een maand lang onbeperkt yogalessen volgen. “Op die manier hopen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en te laten ervaren wat yoga voor je kan betekenen.”

Reacties


ilovenoord