Café Keppler is open op het Van der Pekplein

Café Keppler is open. Daar heb ik persoonlijk erg naar uitgekeken. Mijn favoriete koffiebrander Kees (van de nu dus ex- Stadsbranderij Noord) en Mike (de Soepboer) zijn een fantastische fusie aangegaan, met als resultaat Café Keppler! Vernoemd naar de grote man achter architect Van der Pek en eigenlijk dé verantwoordelijke persoon achter de hele Van der Pekbuurt. Een mooi gebaar naar de historie en het bekt ook heel lekker!

Over de inrichting, het eten, en het personeel hoeven we niet veel te vertellen. Alles sluit naadloos op elkaar aan en is een voorbeeld van hoe je op een simpele manier het beste uit een ruimte haalt. Het plafond is heerlijk in de tangram stijl uitgevoerd waar de hele huisstijl op gebaseerd is. Van kopjes tot lampen, van ‘chill-out-achtertuin’ tot de diepgroene kleur van de bar; hier is subtiel over nagedacht en in elk detail schuilt een verrassing.

Waar zijn die tafelbladen van gemaakt? Kijk maar eens goed! De mengelmoes van de Soepboer, Pussy Galore, de Open COOP en iedereen die aanschuift op het schaduwrijke terras werkt perfect. Borrelplanken verschijnen op bijna elke terrastafel en eigenlijk is het alsof Keppler er altijd al is geweest …

Het motto wat te lezen is op hun facebookpagina klopt dan ook helemaal:

“Café Keppler is plek waar fantastische koffie, broodjes oude kaas met huisgemaakt zuur, en borrelplankjes je om de oren vliegen. Ook schuwen wij geen glaasje bier, wijn of sterk. We zijn er altijd. Voor je werk, na je werk en op zondagochtend”

Mike, Kees en de hele crew: Succes!

En nu wat plaatjes en minder praatjes, en tot in Keppler!

foto’s: ilovenoord.nl

Reacties


ilovenoord