Line -up bekend van Wicked Jazz Sounds Festival // 24 juni

De line-up voor Wicked Jazz Sounds Festival 2017 is compleet. Met o.a. Jungle by Night, Tony Allen, Michelle David & The Gospel Sessions, Lefto, The Mauskovic Dance Band, Kris Berry en natuurlijk de Wicked Jazz Sounds dj’s & muzikanten wordt het een super festival waar de hele dag gedanst kan worden op een mix van jazz, funk, afro, hip hop en house.

Zaterdag 24 juni vindt de derde editie plaats van Wicked Jazz Sounds Festival. Verwacht (future) funk, afro, jazz, hip hop op de NDSM-Werf. Om je festival goed te kunnen plannen is het tijdschema nu al beschikbaar, check hieronder wanneer je waar gaat dansen en hoe laat je op het NDSM terrein moet zijn om je favoriete artiest niet te missen!

Nog geen kaartje?
Haal dan snel hier je ticket: Wicked Jazz Sounds Festival 2nd release-ticket.

Kom je liever met een groep vrienden naar Wicked Jazz Sounds Festival?
Dan is er het groepsticket, 5 tickets voor de prijs van 4.
Groeptickets koop je hier Wicked Jazz Sounds Festival Groepticket

Reacties


ilovenoord